InnoWork – MAKING OF – 1st coworking space in Mures

0
351

Iată că am izbândit!

Deschidem ușa la InnoWork – primul coworking space din Târgu Mureș!

Spațiul de lucru colaborativ este menit să fie o soluție la problema de izolare la locul de muncă cu care se confruntă un număr tot mai mare de antreprenori, muncitori independenți, liber profesioniști, și angajați care lucrează de la distanță.

Acest lucru nu ar fi fost posibil fără minunații parteneri Partners: Mobila Dalin, Multinvest, Netsoft, Imprezzio Global, Zooku, BestJobs, Contazen, Contabilitate Mures, ISDC, proclick, inițiatorii proiectului, precum și voluntarii InoDrive.

Acesta oferă membrilor, pe lângă un spațiu de lucru flexibil la un cost redus, interacțiunea cu alte persoane cu aceleași interese, chiar dacă nu fac parte dintr-o mare corporație. Coworking-ul se referă la utilizarea în comun a spațiului de către mai mulți antreprenori, care determina un stil de muncă bazat pe împărțirea spațiului de birou si implicit si la o mai buna comunicare intre profesioniști independenți/fondatorii startup-urilor membre, care, de obicei, nu sunt angajații aceleiași companii.
1. Costuri fixe mai mici
2. Climat favorabil pentru muncă know-how sharing, cel mai favorabil climat pentru inovare si creativitate)
3. Socializare și networking

Echipa din spatele InnoWork, realizează o promovare metodică și profesională a activităților și oportunităților de crestere a unei afaceri chiar din Targu Mures, în vederea unei dezvoltări durabile orasului nostru si implicit a zonei centrale. Prin prisma acestor deziderate, manifestăm permanent deschidere și preocupare continuă pentru promovarea imaginii startup-urilor din cadrul spațiului, contribuind astfel la promovarea mediului de afaceri mureșean. Am planuit sa asigurăm o comunitate de business solidă la care vor avea acces cat mai multe companii si oamenii care împărteșesc interesul pentru investiții, antreprenoriat, business și inovație.

LInk to Original Video

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here